مرجع تقلید شیعیان گفت: طلابی که امروز به لباس روحانیت ملبّس شدند یک شناسنامه جدید گرفتند و باید با پیروی از آن ذوات مقدس را در عمل نشان دهند و در علم محقق و در عمل متحقق باشند.
آیت الله جوادی آملی با تاکید بر اینکه سیره و سنت علما باید آموزنده باشد، بیان کردند: صرف اینکه روحانی انسان خوبی باشد، مشکلی را حل نمی کند، بزرگان گفته اند عالمی که دیدن او انسان را عوض نکند و به حال انسان نافع نباشد، لفظ و سخن او هم اثرگذار نیست، روحانیون باید هم «عالم» باشند و هم «عامل» تا حرفشان در جامعه اثر بگذارد.
آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع عظام تقلید با صدور پیامی با اشاره به شرایط بحرانی در غزه، از مسلمانان جهان خواست که مردم مظلوم فلسطین را یاری کنند.
آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید با بیان اینکه حفظ وحدت اسلامی از بهترین برکات الهی است، گفت: مواظب باشید که تندروی و کندروی نکنید، بلکه باید مراقب بود جامعه را یکجا داشته باشید و از آن جدا نشوید.
آیت الله العظمی جوادی آملی گفتند: افراط و تفریط هر دو ناپسند و بد است، در همه اوصاف علمی و عملی هم افراط بد است هم تفریط و انسان باید همواره در هسته مرکزی کار کند که از آن هسته مرکزی به نام حکمت یاد می شود.
آیت الله جوادی آملی در دیدار با رییس مرکز خدمات حوزههای علمیه ضمن تقدیر از زحمات این مرکز برای ارائه خدمات به طلاب، از بین بردن ریشه فقر را کاری عاقلانه دانسته و تاکید کردند که بودجهها باید صرف تولید و ایجاد اشتغال شود.
استاد سطوح عالی حوزه با تاکید بر اینکه جشنوارههای قرآنی رسالت تامین نیازهای عقل اندیشهمدار و عقلانگیزه محور را بر عهده دارند، گفت: اگر دوست خداوند هستیم باید پیرو حبیب خدا باشیم تا از محب بودن به محبوب بودن منتقل برسیم.
مرجع تقلید شیعیان گفت: ارتباط با ائمه(ع) 2 گونه است، یک ارتباط همین راه حوزه و دانشگاه است که انسان درس بخواند تا فرمایشات آنها را یاد گیرد و راه دیگر هم طهارت روح، نماز شب و دعای سحر است، این موضوع و محمول و مسأله ندارد، راه فکری ندارد، با طهارت روح میتوان علوم الهی را هم کسب کرد.
آیت الله مکارم: از شرایط ناراضی هستیم/ آیت الله جوادی: از واگذاری مسئولیت به آدم های خوب بی عرضه در کشور جلوگیری شود/ آیت الله سبحانی: وعده حل مشکلات هنوز محقق نشده است/ آیت الله نوری: چیزی از گرانی و مشکلات مردم کم نشده است.
حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: باید ظرفیت خود را بالا برده و با روحیه ای بلند با دیگران ارتباط برقرار کنیم.
یکی از اساتید سطوح عالی حوزه با بیان اینکه نباید مسئولیتهای اجرایی را به آدمهای خوبِ بی عرضه و یا بدِ اختلاسی داد، گفت: حضرت امیر(ع) نامهای به کمیل نوشتند که در نهج البلاغه آمده، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند.
یکی از مراجع تقلید گفت: به تعبیر مولا امیرالمومنین(ع) مردم ستون دین هستند و باید به نیازهای آنان توجه شود، ولی مردم بیشتر از «قول»، به «عمل» احترام میگذارند و عمل همواره اثربخشتر بوده است.